Generalni pokrovitelj
Pokrovitelji
Zajednica sportova PGŽ
Sponzori
Medijski pokrovitelji

Mladi vaterpolisti na derbiju u Rijeci

Mladi vaterpolisti VK Lošinja imali su prigodu prisustvovati vrhunskoj sportskoj manifestaciji, susretu dviju najboljih svjetskih vaterpolskih ekipa Primorja i Juga.

 

U prijepodnevnim satima odigrali smo trening utakmice protiv ekipa Primorja i ekipe Bissone iz Lugana (Švicarska), koje su nam bile odlična prigoda nakon ljetne sezone za pripremu za predstojeće kvalifikacije za prvenstvo Hrvatske, koje nam slijede sredinom mjeseca studenog.

 

Kako su utakmice bile više trening utakmice, nije se vodio službeni rezultat, ali se ekipa Bissona iz Lugana pokazala trenutno najboljom, dok se naša ekipa uspješno nosila sa oba dvije ekipa, a pogotovo s drugom ekipom Primorja od koje smo bili u svim segmentima igre i bolji. Iskoristili smo prigodu i uspostavili prve kontakte s ekipom Bissona, te se nadamo da će nam oni biti i gosti na našem turniru "Dobri dupin". U ovim utakmicama prvi put u povijesti kluba za mlađe uzraste nastupila je i jedna curica Dea Domazet , te se odmah  i upisala u strijelce.

 

Navečer smo bili gosti Primorja na vaterpolskom derbiju Primorje-Jug, što je bila prava prilika da naši mladi vaterpolisti vide najbolje svjetske vaterpoliste na djelu, a SANDRU SUKNU, koji je u anketi na našoj Facebook stranici proglašen za najboljeg vaterpolista, dali smo mali poklon- majicu Kluba.

 

vaterpolo-ri11-2013sukno

 


Copyright © 2014. All Rights Reserved.