Generalni pokrovitelj
Pokrovitelji
Zajednica sportova PGŽ
Sponzori
Medijski pokrovitelji

Podrška "Cesar sporta"

Naši dugogodišnji prijatelji kluba, trgovina "Cesar Sport & Outdoor", koja nam zna pomoći svojim donacijama u smislu opreme za naše plivačice i plivače, te buduće vaterpolistice i vaterpoliste, pomogla nam je opet svojom podrškom za naš turnir "Dobri dupin", da bude najkvalitetniji do sada!
Trgovina "Cesar sport" je trgovina opremom za sve vrste ribolova, opremom za ronjenje i plivanje i ostale sportove na vodi. Znači, u trgovini nema čega nema za more i vodu! A ako i ne znate što vam treba, ljubazno osoblje će vam svojim iskustvom i znanjem pomoći odabrati najbolje što vam je potrebno. Hvala vam na prijateljstvu i podršci!

I "Ridimutak Beach bar" uz naš turnir

Još jedna podrška nam je stigla, ovaj put od "Ridimutak Beach bara", koji je prepoznao naš turnir i njegovu kvalitetu, te ćemo s njihovom pomoći imati još kvalitetniju organizaciju kao i nagrade za sudionike turnira!
"Ridimutak beach" se nalazi u Nerezinama, zauzima malu uvalu uz borovu šumu, a svojim uređenjem, veselim detaljima i odličnom ponudom pića i hrane oduševljava mlade, obitelji s djecom i sve one kojima je fina hrana, dobro piće i ležanje u "hammocku" uz odličnu živu glazbu, prva stvar koja padne na pamet uz riječ ljetovanje.
Hvala od srca!

Gabriela Stipanov viceprvakinja s Mladosti

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke, održanom u Makarskoj, u sastavu zagrebačke Mladosti naša je Gabriela Stipanov došla do drugog mjesta. Natjecalo se pet ekipa, a Stipanov je na prvenstvu dala jedan gol, protiv Murse (pobjeda Mladosti 18:1).
Prvakinje su vaterpolistice Jadrana iz Splita, koje su u odlučujućoj utakmici pobijedile Mladost 11:8, a iza Mladosti redom su Jug, Viktoria te Mursa.

Malmsten - službena lopta "Dobrog dupina"

Naš jubilarni turnir "Dobri dupin", za svoje dvadeseto izdanje imat će službenu loptu turnira, tvrtke Malmsten! Tvrtka je prepoznala ovaj turnir te pružila podršku čime je podigla kvalitetu organizacije, a time i povećala našu vaterpolsku obitelj! Malmsten je svjetski proizvođač za održiva rješenja za bazene, kao i opreme za natjecanja u plivanju i vaterpolu. Nude veliki izbor standardnih proizvoda, ali i dizajnerska rješenja po narudžbi, i to svjetskoj klasi, što možemo vidjeti na svjetskim i europskim natjecanjima, pa i na Olimpijskim igrama. Iznimno nam je drago da takva kompanija na svjetskoj razini je sada dio i naše priče, te im se ovim putem zahvaljujemo!


Copyright © 2014. All Rights Reserved.