Generalni pokrovitelj
Pokrovitelji
Zajednica sportova PGŽ
Sponzori
Medijski pokrovitelji

O nama...


 

Upoznajte se s najtrofejnim hrvatskim sportom i zaigrajte vaterpolo u prekrasnoj uvali Čikat.

Vaterpolo klub Lošinj utemeljen je 2001. godine, te je obnovio tradiciju igranja vaterpola na otoku nakon punih 30 godina.

Kod osnivanja kluba, glavni cilj bioje rad s mladima, te tako Klub okuplja 80-ak djece u više uzrasnih kategorija, a u sklopu Kluba djeluje i plivačka sekcija za djevojčice. Klub se takmiči u III hrvatskoj vaterpolskoj ligi, dok s mlađim uzrastima nastupamo u „B“ prvenstvu Hrvatske i Županijskoj vaterpolskoj ligi.

Vaterpolo klub Lošinj osnivač je međunarodnog vaterpolskog turnira za mlade "Dobri dupin" koji se u Malom Lošinju održava od 2005. godine i okuplja mlade iz različitih zemalja, posljednji vikend u mjesecu lipnju. Želja nam je bila da ovdje okupimo djecu iz raličitih zemalja, da se međusobno druže, sudjeluju u sportskom natjecanju, upoznaju Lošinj, nauče o ekologiji i očuvanju okoliša upoznajući projekt Jadranski dupin za zaštitu dobrog dupina.

Tijekom ljetnih mjeseci na raspolaganju imamo dva vaterpolska igrališta dimenzija 30x20 i 25x17, te pozivamo sve zainteresirane klubova i pojedince da nas kontaktiraju za turnir, pripreme, prijateljske utakmice, a roditelje pozivamo da uključe djecu u vaterpolo - najtrofejniji hrvatski sport.

Vaterpolo klub Lošinj
Veloselska 7
HR-51550 Mali Lošinj
Tel:+385 91 5666 051
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.vklosinj.com

 
 


Copyright © 2014. All Rights Reserved.