Generalni pokrovitelj
Pokrovitelji
Zajednica sportova PGŽ
Sponzori
Medijski pokrovitelji

Gabriela Stipanov viceprvakinja s Mladosti

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke, održanom u Makarskoj, u sastavu zagrebačke Mladosti naša je Gabriela Stipanov došla do drugog mjesta. Natjecalo se pet ekipa, a Stipanov je na prvenstvu dala jedan gol, protiv Murse (pobjeda Mladosti 18:1).
Prvakinje su vaterpolistice Jadrana iz Splita, koje su u odlučujućoj utakmici pobijedile Mladost 11:8, a iza Mladosti redom su Jug, Viktoria te Mursa.

Malmsten - službena lopta "Dobrog dupina"

Naš jubilarni turnir "Dobri dupin", za svoje dvadeseto izdanje imat će službenu loptu turnira, tvrtke Malmsten! Tvrtka je prepoznala ovaj turnir te pružila podršku čime je podigla kvalitetu organizacije, a time i povećala našu vaterpolsku obitelj! Malmsten je svjetski proizvođač za održiva rješenja za bazene, kao i opreme za natjecanja u plivanju i vaterpolu. Nude veliki izbor standardnih proizvoda, ali i dizajnerska rješenja po narudžbi, i to svjetskoj klasi, što možemo vidjeti na svjetskim i europskim natjecanjima, pa i na Olimpijskim igrama. Iznimno nam je drago da takva kompanija na svjetskoj razini je sada dio i naše priče, te im se ovim putem zahvaljujemo!

Podršku daje i "Centar stolica"

Uz naš jubilarni turnir, kao i uvijek, podršku je dao Centar stolica! Dugogodišnji prijatelji kluba koji su nam uvijek pomogli kad nam je zatrebalo, i sada su pružili ruku da ovaj turnir učinimo spektakularnim!
Tvrtka Padovan d.o.o. osnovana je 1997. godine sa sjedištem u Malom Lošinju te je postala jedna od vodećih domaćih distributera stolova i stolica. Tvrtka Padovan je distributer vodećih talijanskih tvornica stolova i stolica za razne namjene. Ovim putem se zahvaljujemo lošinjskoj tvrtki što su nam pomogli!

Aurora Stipanov dala dva gola u PH za seniorke

Naša Aurora Stipanov igrala je za zagrebačku Mladost u Prvenstvu Hrvatske za seniorke i jednim pogotkom sudjelovala u pobjedi nad Jugom (13:5). Sljedeći dan igralo se protiv splitskog Jadrana, a tu je utakmicu Mladost izgubila nakon peteraca, ukupno 12:13, uz jedan pogodak Aurore Stipanov.
U Prvoj "B" hrvatskoj ligi, Domagoj Jureša je u sastavu Jadrana iz Kostrene igrao protiv Opatije (poraz 9:14), a Toni Šimić je u sastavu Siscije upisao pobjedu protiv POŠK-a (13:9), postigavši tri pogotka!
Dodajmo i da je naš trener Domenico Jureša vodeći momčad zagrebačke Mladosti do 12 godina zauzeo četvrto mjesto na Prvenstvu Hrvatske u toj dobnoj kategoriji.

"Milsing" uz naš turnir

Posljednjih godina su nam uvijek pružili pomoć, a tako je i sada, te će biti uz naš jubilarni "Dobri dupin"! Kompanija "Milsing" je privatno poduzeće među vodećima u segmentu bezreceptnih proizvoda - dodataka prehrani, medicinskih proizvoda i bezreceptnih lijekova u jugoistočnoj Europi, te kao takva je dio naše vaterpolske zajednice, na kojoj smo zahvalni da su uz nas!


Copyright © 2014. All Rights Reserved.