Generalni pokrovitelj
Pokrovitelji
Zajednica sportova PGŽ
Sponzori
Medijski pokrovitelji

Na godišnjoj skupštini predstavili smo četiri ideje za lokaciju bazena

Svi izvještaji i programi usvojeni su jednoglasno na redovnoj godišnjoj skupštini VK Lošinj, održanoj 19. prosinca u dvorani za sastanke hotela "Aurora" u Malom Lošinju.
Sjednicu je vodio predsjednik Sanjin Banac, koji je ujedno dao financijski izvještaj te predstavio program rada za 2020. godinu. Izvještaj o radu u ovoj godini dao je član uprave i klupski trener Domenico Jureša.
Predsjednik kluba na kraju je iznio inicijativu za izgradnju zatvorenog bazena na Lošinju, s ciljem konačnog rješenja ključnog problema u radu našeg kluba - stjecanja pravih uvjeta za cjelogodišnje treniranje i odigravanje utakmica, ali i od koristi svim skupinama u društvu. Predložene su četiri lokacije; Bočac uz sportsku dvoranu, Dražica blizu stanice za tehnički pregled, Velopin na čistini u uvali Premuda i Čikat na mjestu igrališta s umjetnom travom.
Dodijeljena su priznanja i zahvalnice; za naj-sportašicu kluba dobila je Dea Domazet, za naj-sportaša kluba Josip Sorić, a za najveći napredak Aurora Stipanov. Zahvalnice za pomoć klubu dobili su Grad Mali Lošinj (gradonačelnica Ana Kučić obratila se sudionicima sjednice), Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, "Jadranka hoteli", "Adria Oil", Vojarna Kovčanje te Domagoj Jureša, Danijel Kaštelan, Danijel Pupovac, Zoran Borčić i Đani Vidulić.


Copyright © 2014. All Rights Reserved.